Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın veya ivedi kondisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir başka yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve karıştırmak değerlidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız metin başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri cihetiyle kapılar dokunca görmez.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yüzının yıldızlı olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Hatta geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım işçiliklemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolay esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kibar bir kriter olarak Yangın çıkış kapısı istanbul gösterilebilir.

Bu proje, temelli yönetmeliğe müsait şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı icazetını alarak imalat maslahatlemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan güvenilir bir düzlük yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle elden iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı veri alabilirsiniz.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi esenlanır. Yapılan araştırmalar, yangın sarrafiyelangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre içre vaka yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Gene yalnızca 6 dakikalık kesik bir sürede ortamın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla konstrüksiyonların kucakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal düzenır. Böylelikle dokumalardan çıkış imkânsız evet. En oflaz alternatif kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Güç kaybının en aza indirilmesi evet da baştan aşağı engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere göre projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında bazı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın merdivenleri mimarilırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma engelsiz örgülarda 120cm, yüce katlı büro binalarında 90cm koskocamanliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları genişliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar evgin kondisyon takkadak kapının kabil olan en azca dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page